Ana içeriğe atla
Bir çalışma alanındaki her kişinin tek bir rolü vardır: Admin, Editor veya Viewer. Rol, kişinin neleri görebileceğini ve değiştirebileceğini belirler.

Üç rol

Admin rolü, çalışma alanını oluşturan kişiye aittir. Başka birine verilemez ve Admin’in rolü değiştirilemez. Kişileri davet ederken Editor veya Viewer seçersiniz.

İzinler

Üyeler çalışma alanını paylaşır: Editor ve Viewer rolündekiler tüm QR kodlarını, şablonları ve istatistikleri görür. Zamanlanmış raporlar kişiseldir: her kişi yalnızca kendi oluşturduğu raporları görür ve alır.

Faturalandırma ve erişim

Editor ve Viewer rolündekiler ödeme yapmaz. Admin’in aboneliğini kullanırlar ve Admin’in faturalandırma bilgilerini hiçbir zaman görmezler. Admin’in aboneliği sona ererse üyeler dahil tüm çalışma alanı erişimini kaybeder. Plan ve faturalandırma soruları için Yardım Merkezi sayfasına bakın.

Bir rol seçin

  • Kod oluşturan, hedefleri güncelleyen veya kampanyaları yöneten kişilere Editor rolünü verin.
  • Sonuçları kontrol etmesi veya baskı dosyalarını indirmesi gereken ancak hiçbir şeyi değiştirmemesi gereken müşterilere, yöneticilere veya matbaalara Viewer rolünü verin.
  • Emin değilseniz Viewer ile başlayın. İstediğiniz zaman değiştirebilirsiniz. Bkz. Erişimi yönetin.

Sık karşılaşılan sorunlar

Viewer rolündekiler yalnızca görüntüleyebilir ve indirebilir. Çalışma alanı Admin’inden rolünüzü Editor olarak değiştirmesini isteyin.
Üyeleri yalnızca Admin yönetebilir. Birini davet etmesi, kaldırması veya rolünü değiştirmesi için Admin’den rica edin.
Hayır. Admin hesap sahibidir ve bu rol paylaşılamaz veya başka bir kişiye aktarılamaz.
Rolünüz bu işleme izin vermiyor. Yukarıdaki tabloyu kontrol edin ve gerekirse Admin’den rolünüzü değiştirmesini isteyin.

Sırada ne var

Üye davet edin

Erişimi yönetin