Før du begynner
- En e-postadresse du har tilgang til. GetQR logger deg inn med lenker som sendes til denne adressen, så du trenger ikke å huske noe passord.
- Hvis noen har invitert deg til arbeidsområdet sitt, trenger du ikke å registrere deg. Åpne invitasjonse-posten og godta den i stedet. Se Inviter medlemmer.
Registrer deg
1
Bygg en QR-kode på getqr.com
Gå til getqr.com. I byggeren på siden velger du en QR-kodetype, legger til innholdet ditt og velger et design. Du trenger ikke konto for denne delen.
2
Klikk Download QR
Når designet er klart, klikker du Download QR.
3
Skriv inn e-postadressen din
I vinduet Last Step! skriver du inn e-postadressen din og klikker Continue. Du kan også klikke Continue with Google for å bruke e-postadressen til Google-kontoen din.
4
Start abonnementet
Se gjennom ordresammendraget og skriv inn betalingsopplysningene dine. De fleste nye kontoer starter med en prøveperiode på 7 dager.
5
Åpne dashbordet
Etter betaling oppretter GetQR kontoen din og åpner dashbordet på
getqr.com/<workspace-slug>. QR-koden du bygde, ligger allerede der, klar til nedlasting.Du får også en velkomst-e-post med QR-koden din og en lenke som logger deg inn.Hvis e-postadressen du skriver inn allerede har en GetQR-konto, blir du ikke belastet på nytt. GetQR sender i stedet en innloggingslenke til den adressen, og den nye QR-koden venter i kontoen din når du har logget inn.
Logg inn
1
Åpne innloggingsvinduet
Gå til getqr.com og klikk Log In.
2
Skriv inn e-postadressen din
Skriv inn e-postadressen til kontoen din og send den. Du kan også klikke Continue with Google hvis Google-kontoen din bruker samme e-postadresse.
3
Klikk lenken i innboksen
Åpne innloggings-e-posten og klikk lenken. Den logger deg inn og åpner dashbordet. Lenken er gyldig i 24 timer.
Slik fungerer prøveperioden
- Prøveperioden varer i 7 dager og gir deg full tilgang: ubegrensede QR-koder, analyse, alle designalternativer og alle nedlastingsformater.
- Når prøveperioden er over, fortsetter den som et løpende abonnement med mindre du sier det opp. Faktureringsperioden din vises under Plans & Payments i kontomenyen.
- Abonnementene fornyes hver 4. uke, hver 3. måned eller hver 12. måned, avhengig av abonnementet du velger.
- Bare Admin for arbeidsområdet betaler. Editors og Viewers bruker abonnementet til Admin.
Hva skjer hvis abonnementet ditt avsluttes
Hvis du sier opp, forblir abonnementet aktivt til slutten av perioden du allerede har betalt for. Etter det settes arbeidsområdet ditt på pause:- QR-kodene dine slutter å videresende. Folk som skanner dem, ser en side som sier QR is deactivated.
- Skanneanalyse slutter å samle inn data.
- Oppretting, redigering og nedlasting av QR-koder er deaktivert.
Vanlige problemer
Innloggingslenken min fungerer ikke
Innloggingslenken min fungerer ikke
Innloggingslenker er gyldige i 24 timer og fungerer én gang. Hvis du ser Your login link expired. Enter your email below to get a new one., ber du om en ny lenke fra innloggingsvinduet.
Jeg fikk ikke innloggings-e-posten
Jeg fikk ikke innloggings-e-posten
Sjekk søppelpost- eller kampanjemappen, og kontroller at du skrev inn e-postadressen du registrerte deg med. Be deretter om en ny lenke.
Det står at ingen konto ble funnet for e-postadressen min
Det står at ingen konto ble funnet for e-postadressen min
Du kan ha registrert deg med en annen e-postadresse. Prøv de andre adressene du bruker. Continue with Google logger bare inn på en eksisterende konto; den oppretter ikke en ny.
Jeg ble bedt om en 6-sifret kode
Jeg ble bedt om en 6-sifret kode
GetQR ber deg noen ganger om å bekrefte e-postadressen din før betaling. Skriv inn koden fra meldingen Check your email. Hvis den er utløpt, klikker du Resend code.
Jeg ble invitert til et arbeidsområde, men kan ikke registrere meg
Jeg ble invitert til et arbeidsområde, men kan ikke registrere meg
Du trenger ikke å registrere deg. Åpne invitasjonse-posten og godta den. Hvis du ser You’ve already been invited to a workspace, bruker du invitasjonslenken i innboksen din.
Jeg ble fjernet fra et arbeidsområde og kan ikke logge inn
Jeg ble fjernet fra et arbeidsområde og kan ikke logge inn
Når en Admin fjerner deg, mister du tilgangen til det arbeidsområdet. Du kan opprette din egen konto med dine egne QR-koder, men det gir deg ikke tilbake tilgangen til det gamle arbeidsområdet. Be Admin om å invitere deg på nytt.
Jeg har betalt, men ser ikke kontoen min
Jeg har betalt, men ser ikke kontoen min
Det kan ta litt tid å sette opp kontoen etter betaling. Se etter velkomst-e-posten i innboksen og bruk innloggingslenken i den. Hvis den ikke kommer, kontakter du [email protected].