> ## Documentation Index
> Fetch the complete documentation index at: https://docs.getqr.com/llms.txt
> Use this file to discover all available pages before exploring further.

# Gestionați accesul

> Schimbați rolul unui membru, retrimiteți sau revocați invitații și eliminați membri din spațiul de lucru.

Ca administrator al spațiului de lucru, gestionați cine are acces din fila **Members** a setărilor contului. Modificările se aplică imediat.

## Înainte de a începe

* Aveți nevoie de rolul Admin. Utilizatorii cu rolurile Editor și Viewer nu văd fila **Members**.
* Abonamentul trebuie să fie activ pentru a face modificări.

## Deschideți fila Members

**1. Deschideți setările contului**

Faceți clic pe numele dvs. în partea de jos a barei laterale, apoi pe **My Account**.

**2. Deschideți Members**

Faceți clic pe **Members**. Lista **Members** afișează toate persoanele din spațiul de lucru. Lista **Invitations** afișează invitațiile care nu au fost încă acceptate.

În partea de jos vedeți câte locuri sunt ocupate, de exemplu **3 of 5 seats used**. Membrii și invitațiile în așteptare ocupă fiecare câte un loc.

## Schimbați rolul unui membru

**1. Deschideți meniul membrului**

În lista **Members**, faceți clic pe pictograma de acțiuni suplimentare de lângă membru.

**2. Alegeți Change role**

Faceți clic pe **Change role**.

**3. Alegeți noul rol**

Selectați **Editor** sau **Viewer**.

**4. Salvați**

Faceți clic pe **Save**. Vedeți mesajul **Role updated**.

Noile permisiuni ale membrului se aplică imediat. Consultați [Roluri și permisiuni](/ro/members/roles-and-permissions).

## Retrimiteți sau revocați o invitație

Deschideți lista **Invitations**. Fiecare invitație își afișează starea:

| Stare | Semnificație |
| - | - |
| **Pending** | Trimisă și neacceptată încă. Afișează **Expires in N days**. Ocupă un loc. |
| **Expired** | Neacceptată în termen de 3 zile. Afișează **Seat released**. Nu ocupă un loc. |

### Retrimiteți o invitație expirată

**1. Deschideți meniul invitației**

Faceți clic pe pictograma de acțiuni suplimentare de lângă invitația expirată.

**2. Retrimiteți**

Faceți clic pe **Resend invitation**. Persoana primește un e-mail nou, iar invitația este valabilă încă 3 zile.

> [!NOTE]
>
> **Resend invitation** este disponibil doar pentru invitațiile expirate. O invitație retrimisă ocupă din nou un loc, așa că aveți nevoie de un loc liber.

### Revocați o invitație

**1. Deschideți meniul invitației**

Faceți clic pe pictograma de acțiuni suplimentare de lângă invitația în așteptare sau expirată.

**2. Revocați**

Faceți clic pe **Revoke**. Invitația este anulată imediat, fără pas de confirmare, iar locul ei este eliberat.

Linkul din e-mail nu mai funcționează. Pentru a invita din nou persoana, trimiteți o invitație nouă. Consultați [Invitați membri](/ro/members/invite-members).

## Eliminați un membru

**1. Deschideți meniul membrului**

În lista **Members**, faceți clic pe pictograma de acțiuni suplimentare de lângă membru.

**2. Alegeți Remove from workspace**

Faceți clic pe **Remove from workspace**.

**3. Confirmați**

Verificați fereastra de dialog și faceți clic pe **Remove**. Vedeți mesajul **Member removed**.

### Ce se întâmplă când eliminați pe cineva

* Accesul persoanei la spațiul de lucru încetează imediat.
* Persoana primește un e-mail care o anunță că a fost eliminată.
* **Codurile QR create de ea rămân** în spațiul de lucru și continuă să funcționeze. Doar accesul ei este eliminat.
* Rapoartele sale programate pentru acest spațiu de lucru sunt șterse, așa că nu mai primește statisticile dvs. prin e-mail.
* Locul său este eliberat.
* Pentru a reveni, are nevoie de o invitație nouă.

> [!WARNING]
>
> Eliminarea unui membru îi șterge rapoartele programate. Dacă vă bazați pe un raport configurat de acesta, creați-vă propriul raport înainte de a-l elimina. Consultați [Rapoarte programate](/ro/analytics/scheduled-reports).

## Părăsiți un spațiu de lucru

Utilizatorii cu rolurile Editor și Viewer nu au o opțiune pentru a părăsi singuri un spațiu de lucru. Cereți administratorului spațiului de lucru să vă elimine. Administratorul nu poate părăsi propriul spațiu de lucru și nu poate fi eliminat din acesta.

## Probleme frecvente

> **Nu există niciun meniu lângă propriul meu rând**
>
> Rândul administratorului nu poate fi modificat sau eliminat, așa că nu are acțiuni. Fiecare spațiu de lucru are întotdeauna administratorul său.

> **Nu văd Resend invitation pentru o invitație în așteptare**
>
> Puteți retrimite doar invitațiile expirate. O invitație în așteptare este încă valabilă: rugați persoana să-și verifice căsuța de e-mail și dosarul de spam. Pentru a o trimite la o altă adresă, revocați-o și invitați noua adresă.

> **„This workspace is limited to 5 seats.”**
>
> Retrimiterea unei invitații expirate necesită un loc liber. Eliminați mai întâi un membru sau revocați o invitație în așteptare.

> **„That person could no longer be found in this workspace.”**
>
> Membrul a fost deja eliminat, de exemplu într-o altă filă a browserului. Închideți și redeschideți **My Account** pentru a reîmprospăta lista.

> **Pot transfera spațiul de lucru altcuiva?**
>
> Nu. Rolul Admin nu poate fi mutat la alt membru. Contactați [help@getqr.com](mailto:help@getqr.com) dacă aveți nevoie de ajutor privind proprietatea contului.

> **Un membru eliminat dorește să se alăture altui spațiu de lucru**
>
> După eliminare, persoana nu mai aparține niciunui spațiu de lucru, așa că un alt administrator o poate invita.

## Pașii următori

> **[Invitați membri](/ro/members/invite-members)**

> **[Roluri și permisiuni](/ro/members/roles-and-permissions)**


This documentation is built and hosted on [Mintlify](https://mintlify.com), a developer documentation platform.